Gå til hovedindhold
Sætter ord på kulturen

Karen Dich

Velkommen

Jeg er cand. mag. i litteratur med tilvalg i filosofi og kønsstudier. Siden min bachelor har jeg virket som litteraturanmelder på Politiken, hvor jeg også har været praktikant og analyseredaktør. Jeg har arbejdet med teater, kommunikation, projektledelse og meget andet.

Mit arbejde og mit cv stikker i mange retninger: journalistik, dramatik, radio, essaystik. Under et vil jeg kalde det, jeg laver, for kulturformidling i tre kategorier: Tekst, tale og teater.  

 

Jeg interesserer mig for kunstens mellemværende med verden og verdens mellemværende med kunsten. For mig at se er det i dansen mellem de to, at magien opstår. Og den magi elsker jeg at arbejde i, den motiverer mig og begejstret mig. 

 

 

Derfor er jeg altid frisk på skæve projekter og arbejdsopgaver, der berører kulturen - både den med lille og den med stort K. Jeg kan lide det storslåede, det støvede, det med glimmer og det helt skæve. Så tøv ikke med at give mig et kald eller sende mig en mail, hvis du har en idé til noget, vi skal lave sammen. 

 

Aktuelle projekter

Fortællinger om de afgørende veninder

Livslang ærlighed

Med Livslang ærlighed dykker kulturjournalist og dramatiker Karen Dich ned i kvinders venskaber både i den virkelige verden og i fiktionens. Gennem en række portrætter af veninder sætter hun fokus på det særlige i de enkelte venindeskaber, og samtidig viser de personlige fortællinger, at venindeskabet rummer universelle følelser som samhørighed, ærlighed og loyalitet. 

Via 9 essays om populære film, bøger og tv belyser bogen også forskellige aspekter af venindeskabet: Jalousi, konflikt, samspillet med andre relationer, mental sundhed og behovet for livsvidner. Altammen rammende beskrevet i de bøger, film og serier, vi elsker. Bogen rummer også en række interviews med kendte kvinder, blandt andre Lone Theils, Pernille Skipper, Ida Davidsen, Sissel-Jo Gazan og Iben Marie Zeuthen, der sammen med en række almindelige danske kvinder deler både syrligt og sødt fra forhold med livslang ærlighed.

Tre kvinder på scene

Kussesumpen 2

KUSSESUMPEN 2 er en selvstændig forsættelse, der tager fat, hvor 1’eren slap – nemlig på det moderne kvindeliv. Vores kvinder befinder sig et sted omkring de 30 år, og det rejser unægteligt lidt andre typer af spørgsmål end da de befandt sig i starten af 20’erne.
Bliver man fx lykkelig af et mågestel? Hvordan ser den perfekte fødsel ud? Kan man være feminist og hade andre kvinder?

Velkommen i sumpen, der viser kvinden, hvor hun er smukkest og grimmest: fra de sorte hår på baglårerne til drømmen om den store kærlighed og moderskabet – eller manglen på samme…

En podcast om dansk teater fra Loud

På Scenekanten

Programmet, der undersøger, hvordan den virkelighed, vi alle er en del af, finder vej til de skrå brædder, og hvordan den udfolder sig der. Karen Dich går tæt på relevante og nysgerrige personliger i dansk teater og forsøger at forstå, hvad der driver dem, og hvordan de fortæller tidens vigtigste historier fra scenekanten.

Tro ikke kun på mig

Det siger folk om mig

900
Our Project
1200
Our Customers
125
Drupal Themes
755
New Updates
En gyldig e-mail-adresse. Alle e-mails fra systemet sendes til denne adresse. E-mail-adressen bliver ikke offentliggjort og bruges kun hvis du ønsker at modtage en ny adgangskode eller hvis du ønsker at få bestemte notifikationer via e-mail.
Several special characters are allowed, including space, period (.), hyphen (-), apostrophe ('), underscore (_), and the @ sign.
Dit virtuelle ansigt eller billede.
Kun én fil.
64 MB grænse.
Tilladte typer: png gif jpg jpeg.
Kontaktindstillinger
Lad andre brugere kontakte dig gennem en personlig kontaktformular som holder din e-mail-adresse skjult. Bemærk at brugere med særlige tilladelser, som f.eks. administratorer stadig kan kontakte dig, selvom du deaktiverer denne funktionalitet.