Gå til hovedindhold
Radiovært, ordstyrer, interviewer, moderator

Tale

Jeg har flere års erfaring med at stille spørgsmål og få folk til at svare - uanset om vi er to eller flere i snakken. Jeg har blandt andet lavet radio på Radio Loud og TV på DK4. Jeg kan lide at få en samtale til at flyde, og jeg kan holde tråd i mange udsagn og temaer og føre en alle deltagere trygt i gennem. 

Derfor er jeg klar til at hjælpe dig med dit næste arrangement. Vi skræddersyr det sammen, og jeg sørger for at tale med alle deltagere, så de er klar til at stå foran dit publikum. Jeg gør en dyd ud af at være velforberedt og sørge for, at alle er trygge ved at gå på scenen. Uanset om det er et boginterview, en paneldebat eller en konference, så kan jeg holde styr på trådene og få alle deltagere til at stråle. 

Jeg holder også foredrag og workshops. Om fx veninder, kulturkritik, tekstredigering og om at skrive med sin personlige anfægtelse. Lad mig høre, hvad du kunne tænke dig. 

Giv mig et kald eller send mig en mail, så kan vi tale om, hvordan vi bedst forløser dit arrangement inden for de rammer, der passer dig. Og så finder vi også en god pris. 

 

Foredrag

Veninder i fiktion og virkelighed

Lyt ikke kun til mig

Hør hvad andre siger om mig

Redaktør, Forlaget Cobolt

Pernille Arvedsen

Jeg har hyret Karen Dich til interview med både en enkelt forfatter og større paneler. Karen er en eminent ordstyrer, der forstår at balancere gedigne og medrivende samtaler på tværs af generationer såvel som litterære udtryk. Karen er en moderne og intelligent interviewer med en særlig sans for at få sin samtalepartner til at hoppe i sædet for at få lov til at sige mere.

...eller tro på dine egne ører

Lyt til mig

Radio Passage 2021

The Fox Cave

På Scenekanten

Med Niels Erling om Jeg tror jeg elsker Wonder Woman

På Scenekanten

To nye teaterchefer i byen: Liv Helm & Sargun Oshana