Gå til hovedindhold
Interview, anmeldelser, essays, bøger

Tekst

Jeg har altid elsket at skrive, og det gør jeg fortsat. Min tekstproduktion breder sig over et væld af genrer: anmeldelser, debatindlæg, klummer, essays, interviews, webtekst, pressemeddelelser, en bog og sågar en teaterforestilling. Har du en tekst, der skal skrives, så vil jeg meger gerne gøre det. 

Men jeg hjælper lige så gerne dig - eller dine medarbejder - med selv at skrive bedre, skarpere og mere fængende tekster. Jeg har flere års erfaring som redaktør blandt andet på Politiken og tidskriftet Vagant, og for tiden slår jeg mine folder som redaktør for A4 Ligestilling. Desuden har jeg undervist i kulturformidling på Københavns Universitet og lavet kortere kurser i tekstredigering. 

Ingen skriver fejlfrie og fængende tekster i første hug - heller ikke store forfattere. Nøglen til gode tekster er god og opmærksom redigering. Det kan jeg hjælpe dig med, og jeg kan give dig værktøjerne til at redigere dine egne tekster. 

Så uanset om du skal bruge en journalist eller en klummeskribent, eller om du skal have hjælp til at finpudse en pressemeddelelse eller et debatindlæg, så vil jeg gerne hjælpe. Stik mig et kald eller en mail, så taler vi om det.  

Smilende kvinde
Et par eksempler på

Ting jeg har skrevet

Interview for IN

Jeg gider ikke være t-shirt-feminist

Christina Hagen har sagt op som forfatter. Og hun har skrevet en teaterforestilling om rygning, kapitalisme og feminisme, en forestilling, hvis udgangspunkt er moraliserende – og det er også ganske nyt.

Essay i Politiken

Venindeskabet vinder frem

I essayet undersøger jeg venindebilleder i populærkulturen og i venindernes rolle i det moderne kvindeliv.

Rundbordssamtale hos Vagant

Ny nordisk feminisme

En kurateret samtale med en håndfuld feminister fra de skandinaviske lande, der taler om ligestillingens vilkår i deres respektive hjemlande.

Anmeldelse hos Vagant

Naturen skriver digte

Anmeldelse og en udfoldet læsning af Amalie Smiths hybridbog Et hjerte i alt fra 2017. 

Feature for filmtidskriftet 16:9

Dystopiens engel

Featuren ser nærmere på strippere i dystopiske film og på stripklubben som kronotop. Det handler om Blade Runner, Giorgio Agamben, X-men, feministisk filmteori og Sin City.

Bogmagasinet for Jysk Fynske

Hemmelig dunst af hårlak

Dobbeltinterview med Lotte Garbers og Sanne Gram Fadel om deres bøger Løbeklubben i Saudi og Salon Bagdad og om kvindeliv i Mellemøsten.